Uw auto verkopen?

Een auto verkopen, het klinkt eenvoudig maar kan soms erg lastig zijn. Liever geen onbekenden aan de deur voor een proefrit? Wij helpen u graag. Er zijn twee mogelijkheden voor particuliere verkopers.

Inkoop

Wij bieden u een marktconforme prijs voor de auto. Zo nodig, staat het bedrag binnen 24 uur op uw rekening. Het officiële RDW vrijwaringbewijs en een inkoopattest wordt uiteraard verstrekt. Neem via telefoonnummer 071-5790272 contact op voor het maken van een taxatie-afspraak.

    

Consignatie 

Wij nemen het hele verkooptraject van u over. De auto blijft bij ons staan en wordt vanuit de showroom verkocht. Samen met u wordt de verkoopprijs bepaald. De gegevens, inclusief een fotoreportage worden op landelijke sites geplaatst zoals onder andere Marktplaats, Gaspedaal.nl, Autoscout 24 en natuurlijk op onze eigen site www.autodeal.nl.

Na een intakegesprek worden de gemaakte afspraken in een consignatieovereenkomst vastgelegd. Zodra de auto is verkocht, krijgt u een inkoopattest en regelen wij de juridische en financiële afhandeling. Deze consignatieverkoop vindt plaats op no cure no pay basis. U betaalt niets zo lang de auto niet verkocht is.