Schadeherstel

Of het om een deukje, krasje, kapotte ruit of flinke blikschade gaat, wij hebben  de kennis in huis om te taxeren, repareren en de schade met de verzekeringsmaatschappij te regelen. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met het invullen van het schadeformulier en financiële afhandeling van de reparatie. Wij helpen u daar graag bij. 

Taxatie en reparatie

De schade wordt getaxeerd door middel van het Audatex Calculatiesysteem. Rob Bommezijn is hiervoor speciaal gecertificeerd. Daarna wordt contact opgenomen met uw verzekeringsmaatschappij. Voor sommige schades moet een schade-expert langs komen. In goed overleg wordt dan het definitieve schadebedrag vastgesteld.

Wij regelen de herstelwerkzaamheden en uw auto is weer als nieuw.

Restylen, spotrepair en ruitherstel

Bij restylen wordt een klein deukje met grote precisie en geduld, van binnen uit weggedrukt. Zo ontstaat er namelijk geen schade aan de lak en is de reparatie minder duur. Kleine krasjes of lelijke plekken worden weggewerkt met spotrepair. Daarbij wordt de kras of plek plaatselijk overgespoten en gepolijst. Beide werkzaamheden zijn echt een specialisme.

Een putje of sterretje in de ruit? Kom snel langs! Met een speciale harsinjectie vullen wij de beschadiging op zodat de schade niet verder gaat. Is het al te laat, dan regelen wij een hele nieuwe ruit en verhalen de kosten, indien mogelijk, op uw verzekeringsmaatschappij.

Na de reparatie komt de rekening. Wij presenteren altijd vóóraf een prijsopgave en brengen meestal geen eigen risico in rekening (afhankelijk van uw polisvoorwaarden).