Reviews

Onderstaande reviews zijn afkomstig van de ANWB garagereview site. Omdat deze dienst door de ANWB stopgezet is, hebben wij besloten alle reviews op onze eigen site te plaatsen.

Duidelijk in de communicatie en goede service

Garage review mirjam, 03 maart 2018

 

De eerste APK was even schrikken, want er moest meer gebeuren dan we dachten. Bij deze garage werd ik direct opgebeld en werd er uitgelegd wat er vangen moest worden en waarom. Later ook een duidelijk kostenplaatje gekregen, wederom met duidelijke uitleg. Voor het weekend vervangend vervoer gekregen. Prima service en communicatie.

Deskundig, betrouwbaar & vriendelijk

Kavia, 29 oktober 2017

 

Als klant krijg ik steeds maar weer te horen hoe een mooie auto ik heb. Dat voelt alsof ik de Koningin ben. Ze zijn betrokken, denken mee over creative oplossingen om alles betaalbaar te houden en ik weer veilig de weg op kan. Echt een fijne garage, een dikke pluim voor garage Epskamp!

Fijne, betrokken autodealer

Minirijder071, 01 september 2017

 

Recent een auto gekocht en een andere in onderhoud gedaan. Helder in communicatie over het hoe en wat mbt reparaties. Betrokken autoliefhebbers die met een glimlach hun passie tot uiting kunnen brengen. Top garage.

Zeer tevreden klant

Mirthe17, 12 augustus 2017

 

Hele fijne garage en aardige medewerkers. Nemen altijd de tijd en leggen alles heel goed uit. Voor iemand die zelf niet zo veel verstand heeft van auto's heel fijn om goede uitleg te krijgen over de auto of bepaalde werkzaamheden. Ik laat mijn auto met vertrouwen bij ze achter en neem m altijd weer tevreden mee.

Tevreden klant

Joker1989, 27 juni 2017

 

Mijn auto is nu 2 jaar in onderhoud bij Epskamp. Er wordt na een controle duidelijk aangegeven wat er moet gebeuren en wat de kosten zijn. Eventuele meeruren werden niet in rekening gebracht. Er wordt echt mee gedacht met de klant en dat waardeer ik!

Vakkundige garage met uitstekende service

Garage review mirjam, 22 juni 2017

 

Als je belt voor een afspraak dan kan je snel terecht. Snelle en uitstekende service. Prijs was van te voren duidelijk gecommuniceerd, zodat je weet waar je aan toe bent. Monteur legt ook duidelijk uit wat het probleem is en wat hij eraan gaat doen. Hij neemt de tijd en deelt graag zijn enthousiasme en kennis over auto's. Kortom een prima garage.

Prima werk

W. Sieders, 10 juni 2017

 

Alle werkzaamheden correct en volgens de afspraak uitgevoerd op basis van reele offerte vooraf.

Helemaal top!

Sandra K., 18 februari 2017

 

Al 2 jaar een zeer tevreden klant! Klantvriendelijke medewerker, ze nemen de tijd voor je en leggen duidelijk uit. Je kan snel terecht en ze houden zich aan de gemaakte afspraken! Ze bellen als het nodig is voor overleg. Helemaal top!

Vriendelijk, duidelijk, snel en niets overbodigs

mlo, 10 februari 2017

 

Snelle oplossingsgerichte service! Je bent welkom als klant en wordt vriendelijk in duidelijke taal te woord gestaan. De bereidheid iets uit te leggen is groot en de keuzes en het advies zijn helder. Alleen geld uit geven aan je auto als het nodig is.

Betrouwbare en deskundige garage

Johnkoelewijn, 30 januari 2017

 

Afgelopen jaar een paar keer hier geweest met onze auto. Altijd keurig te woord gestaan. Bij reparaties die plaats moeten vinden altijd vantevoren overleg over de te verwachten kosten. Bij de APK wat tegenvallers afgelopen jaar, maar ook hierbij duidelijk en eerlijk advies of onze auto het nog "waard' was om het geld in te stoppen. Concluderend kan ik zeggen dat ik uitermate tevreden ben en veel vertrouwen heb in deze garage.

APK keuring

T.koehler, 30 oktober 2016

 

Mooie en verzorgde garage met zeer vriendelijk personeel en goede service! Zelfs 50% korting gekregen op product na tegenslag met stuurschakelaar daags na APK goedgekeurde auto. Zeer aan te bevelen.

Helemaal geweldig

ireneW, 21 oktober 2016

 

Deze garage is echt helemaal top. Ik belde om 15.45u omdat mijn rem problemen gaf en om 17.30u was het probleem geheel opgelost. Geweldig hoe snel dit verholpen kon worden zonder mijn auto lang kwijt te zijn. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Niet alleen ik heb goede ervaring met deze garage ook nog 3 andere familieleden zijn zeer te spreken over deze garage. Ondanks dat het altijd veel geld kost om reparaties aan een auto te laten doen is het bij deze garage meer dan waard omdat je super goed geholpen en behandeld wordt!! Helemaal top!!!

APK en reparaties voorvering mercedes C180

Jan2222, 14 oktober 2016

 

Klantgericht en betrouwbaar

Distributie

Andre m, 10 oktober 2016

 

Nadat de auto een motorstoring aan gaf kon ik gelijk terecht bij Auto Deal Het bleek een probleem te zijn met timing nokkenas-krukas .De auto achter gelaten en leen auto meegekregen. Kreeg telefonisch te horen wat er precies aan de hand was en een kosten plaatje. Na een aantal dagen was de auto gerepareerd en bij het ophalen kreeg ik een helder plaatje met een duidelijke omschreven rekening van de uitgevoerde kosten. Leen auto was gratis Auto rijdt weer prima. Een prima garage met vriendelijk en vakkundig personeel.

Klantvriendelijk en oprecht

cderidder, 16 september 2016

 

Dat de auto een dagje ouder was was geen probleem, alles werd vakkundig opgelost. Omdat er geen leenfietsen beschikbaar waren (zelf niet aangegeven) ben ik door een van de medewerkers bij werk afegezet. Alle werkzaamheden zijn vooraf duidelijk uitgelegd inclusief de te verwachten kosten. Zeer tevreden.

Betrouwbare garage met scherpe prijs

vmuniverse, 16 april 2016

 

Deze garagedealer is zeer vriendelijk. Ook als je een wat oudere auto hebt. Ik had een probleem met mijn verstelbare stuur. Ze keken er meteen naar en probeerde het direct op te lossen. Helaas was het niet snel op te lossen en kreeg goede uitleg wat er aan mankeerde en wat de kosten gingen worden. Ik besloot om ook meteen een APK te laten uitvoeren bij ze. Je wordt vooraf gebeld wat de kosten zijn. Ze kunnen de kosten drukken omdat ze ook als je wilt 2de hands onderdelen kunnen gebruiken. Zoek je een garage die weet waar ze over praten, meedenken met de klant over de kosten en ook nog eens zeer vriendelijk zijn? Dan raad ik deze garagedealer beslist aan. Ik kom hier zeker weer terug!

Klantvriendelijk en vakkundig

jannes0124, 19 februari 2016

 

Afgelopen week de APK laten doen van mijn Peugeot 206 (2001) bij Epskamp. Zoals altijd zeer vriendelijk geholpen. Na de keuring wordt er altijd netjes gebeld wat er eventueel mis mee is en wat een reparatie / vervanging zou kosten. Ook gebruiken ze als je dat wilt in overleg slooponderdelen om de prijs naar beneden te brengen. Dit is voor mij als student erg prettig. Er wordt ook altijd met me mee gedacht of reparaties nog wel zin hebben of dat het tijd wordt voor een nieuwe auto. In dit geval kon ik gelukkig voor niet veel geld weer een jaar rond rijden.

Eindelijk een garage die afspraken nakomt en geen "onverwacht meerwerk" rekent!

Anne-Marie Meerburg, 03 december 2015

 

Al voor 4e keer en wederom geen extra onvoorziene kosten! Vriendelijk personeel! Dit is de garage waar iedereen naar zoekt en ik gevondn heb!

Uitstekende service

evdenden, 15 oktober 2015

De ochtend begon met pech aan de auto. nadat de anwb mij weer op een uitstekende manier had geholpen ben ik naar de garage gereden. daar werd ik direct geholpen en kreeg gelijk een leenauto mee (gratis). dezelde dag werd de auto gerepareerd en kon ik deze na zes uur nog ophalen. Goede service bestaat gelukkig nog!!!

Nissan note 2010

m.minten, 12 augustus 2015

 

ik heb een hele mooie nissan note gekocht bij garage epskamp auto deal goede uitleg over de auto via foto s en info filmpje klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij garage epskamp snelle service: auto is na aankoop direct op de brug gezet en nagekeken, beurt uitgevoerd en daarna afgeleverd met nieuwe apk. super teamwerk!

Super garage

Nadia , 03 juli 2015

 

Bij deze garage een super occasion gekocht. Hier is klant echt koning en doen alle moeite voor je. Had een klein probleempje met de auto terug gegaan en werd direct verholpen. Dit is een garage waar je waar voor je geld krijgt. Ik ga hier zeker weer heen.

Alles wat je in een goede garage zoekt!

Arjan en Ewald, 20 juni 2015

 

Eerlijk en vakkundig. Daarnaast vriendelijk en servicegericht. Simpelweg alles wat je in een goede garage zoekt! Van harte aanbevolen voor aanschaf en onderhoud.

Service gericht

Service gericht, 15 juni 2015

 

Ik ben via de ANWB garage reviews bij deze garage terecht gekomen. Ik was op zoek naar een garage dichter bij huis en die meer klant gericht is ten op zichte van mijn vorige garage. Ik sluit mij aan bij de andere reviews. Ik heb mijn auto voor APK en onderhoud gebracht. Ik ben altijd vriendelijk te woord gestaan, er is mij duidelijk uitgelegd wat er moest gebeuren, wat en waarom het zoveel kost en er is met mij meegedacht. Dus ik raad deze garage zeker aan.

Vakkennis, meedenkend, vertrouwen en persoonlijk.

Chris Z3, 03 mei 2015

 

Inmiddels 1 jaar 2 auto's bij Epskamp Auto Deal in onderhoud. Zeer tevreden. De vakkennis is groot en bij onbekende problemen is dit zeker te merken. Twee maal problemen opgelost zonder enorme facturen en zelfs waar mogelijk de fabrikant op aangesproken. Nakomen van afspraken, terugbellen en het persoonlijke contact is heel goed, helaas daarvoor anders meegemaakt. De iets grotere afstand naar deze garage is het meer dan waard.

Super service tegen een eerlijke prijs

Ramona , 16 april 2015

 

Super geholpen bij Autodeal Voorschoten. De reparatie was meer dan de helft goedkoper dan bij de dealer van onze auto en de service beter. Vriendelijk personeel, snelle service, eerlijke prijs!

Aankoop Mercedes

mcs81, 21 maart 2015

 

Goed advies over aanschaf auto. Medewerkers zijn oprecht bij verkoopadvies en hebben daarnaast technische achtergrond bij detailvragen. Na aantal maanden zeer tevreden in de auto te hebben gereden, bleek er een probleem met de linker draagarm te zijn. Dit is volledig onder garantie verholpen. Afspraken bij aankoop worden dus nagekomen.

Top service!

Daniel (volvo), 19 maart 2015

 

In Oktober een Volvo aangeschaft, het team is zeer klantvriendelijk, eerlijk en leveren goede service. Epskamp autodeal is zeker een aanrader voor onderhoud en aanschaf van een auto.

Klant is koning

jtemmi, 15 maart 2015

 

Ook ik sluit me aan bij onderstaande positieve reviews. Mijn ervaringen met deze garage zijn dan ook meer dan positief. Sinds enkele jaren breng ik mijn auto's voor onderhoud. Er wordt altijd eerst overlegd over het plan van aanpak en de daaraan verbonden kosten. Verder kan ik altijd terecht voor vragen. De klant is hier nog echt koning.

Klantvriendelijk, eerlijk en voordelig!

jannes0124, 3-03-2015

 

Ik bracht mijn eerste auto voor een apk naar deze garage. Er bleek helaas veel mis te zijn met de auto maar ik werd super netjes geholpen. Ik werd gebeld voor er kosten werden gemaakt, ik werd geadviseerd en er werd gewoon eerlijk en open verteld dat ik er eigenlijk een miskoop aan had gedaan. Uiteindelijk is hij toch nog voor zeer weinig geld opgelapt. Erg vriendelijk en gezellig personeel. Kortom, een topzaak!

Vriendelijke en behulpzaam met kennis van zaken

Marina Feltzer, 22-01-2015

 

Goed geholpen met goed overleg. Er wordt eerst gekeken bij een reparatie wat er daadwerkelijk vervangen moet worden.

Zeer vriendelijk

Bert en Jo, 7-01-2015

 

Goede service. Leenauto. Prima!

Klaar terwijl je wacht (met lekkere koffie)

roest, 29-12-2014

 

Hartelijke ,vriendelijke mensen. Vooraf een opgave gevraagd en gekregen van de kosten en deze ook zo afgerekend. (vervanging distributieriem). Geven advies en heldere uitleg. kwaliteit van werkzaamheden: lastig te beoordelen, auto toert nog steeds goed?

Persoonlijke service

Caroline Raat, 27-12-2014

 

Een echte buurtgarage

Professioneel met een persoonlijke touch

jogadijk, 4-12-2014

 

Het lijkt onzinnig om nog een review te schrijven over Epskamp Auto Deal gezien al de positieve reacties, maar ik doe het toch. Het is niet mijn eerste keus om een garage zo ver (30 kilometer) weg, maar na een auto gekocht te hebben hebben we zoveel professionaliteit mogen ervaren dat we niet meer weg wilde. Wat daarbij ook prettig is, is dat we geen inkomsten zijn, maar dat we een gewaardeerde klant zijn die vriendelijk behandelt moet worden. We komen ondertussen al jaren hier, hebben twee keer een auto gekocht en we blijven bij deze garage. Driek Epskamp heeft een superteam om zich heen verzameld.

Prettige, persoonlijke garage

HelenaMarie, 28-11-2014

 

Kleinschalig, sympathiek, flexibel en betrouwbaar.

Prima garage

dhr koehler, 26-11-2014

 

In alle opzichten prima geholpen.

Passie en gedrevenheid

iroggeveen, 25-11-2014

 

De medewerkers van Autodeal vallen op door hun gedrevenheid. Ze doen altijd hun uiterste best voor een goede oplossing in geval van problemen en dat voor een eerlijke prijs. Ze hebben passie voor hun werk en zijn trots op hun werk! Daar hou ik van.

Goede service en prettige medewerkers

Sandra70, 16-11-2014

 

Bij Epskamp Auto Deal weet je zeker dat je altijd goede service krijgt. De medewerkers zijn deskundig, vriendelijk, betrokken en denken met je mee. Ook bij spoedklussen staan ze altijd voor je klaar.

Eindelijk een "mannetje" voor de auto's gevonden!

MK Ferguson, 11-11-2014

 

Auto's zijn nare apparaten als ze stuk zijn. Je kunt zelf gewoonweg niet beoordelen of de genoemde reparaties echt wel nodig zijn, en daarna goed zijn uitgevoerd. Bij Epskamp hebben ze alles op alles gezet om onze auto's goed, snel en tegen een zeer schappelijke prijs te repareren. De zeer vriendelijke en goede service daaromheen zorgt ervoor dat wij ons auto "mannetje" hebben gevonden!

Eerste indrukken erg positief.

Ispelen, 9-11-2014

 

Slechts kort bekend met deze garage. Eerste indrukken zijn erg goed. Klantvriendelijk, na diagnose wordt eerst gebeld om afspraken te maken over de reparatie: hoeveel het gaat kosten, en of je akkoord gaat. Er wordt 'onthouden' wat er nog gebeuren moet.

Super autodeal

autodeal2014, 4-11-2014

 

Iedere keer word ik weer super geholpen door alle medewerkers van autodeal. Zelf hulp aan huis!

Zeer tevreden

vd Hart, 1-10-2014

 

Er staat een leenauto klaar. Je hoort vooraf wat het gaat kosten en kan weer een jaar vooruit met je auto. Helemaal top!

Nummer 1 in service en klantvriendelijkheid!

aka, 14-08-2014

 

Deze garage heeft mij en mijn autootje al verschillende malen in no time en zeer adequaat geholpen, zeer vriendelijk personeel wat direkt klaar staat om zelfs meteen in te stappen en even mee te rijden "als er iets raars aan de hand is". Dit geeft mij een zeer vertrouwd en prettig gevoel, en afspraken over te maken onkosten worden ook netjes nagekomen!

Goede ervaring!

AvE, 10-08-2014

 

Ik zocht een nieuwe betrouwbare garage na vervelende ervaringen bij andere garages. Bij Epskamp merkte ik gelijk al het verschil. Vriendelijk, duidelijke uitleg en net even meer aandacht en tijd. Ik werd al snel herkend als die man met die Opel Corsa ;-)

Fijne garage!

sanderklijn, 8-08-2014

 

Een prettige garage met vriendelijk personeel en kwalitatief goede service voor een schappelijke prijs!

Snelle service

v. Vulpen, 30-07-2014

 

Snelle service en je wordt plezierig te woord gestaan!

Beter dan de dealer

JacobSw, 15-07-2014

 

Al jaren mijn vaste garage. Goede kwaliteit en uitstekende service tegen redelijke prijs. Had een keer problemen met de elektrische installatie van mijn Volvo. Werd door ANWB-Wegenwacht naar een specialist gebracht die me na onderzoek doorverwees naar een Volvo-dealer. Na een dure reparatie gaf de auto echter na een uur rijden de geest. Helaas, de diagnose was dus verkeerd geweest en de "reparatie" waardeloos. Gelukkig strandde ik niet ver van Autodeal. Daar werd het probleem wel volledig verholpen, en tegen de helft van de kosten die de dealer had gerekend voor prutswerk.

Prima garage

Fer, 5-05-2014

 

Ben al vanaf het begin (+/- 10jaar) klant bij deze garage. Ik rijd altijd oudere auto's en kan hier altijd voor een hele leuke prijs goede en betrouwbare auto's kopen. Wilde vorige week een paar dagen weg. Na 100 m breekt de uitlaat. direct doorgereden naar de garage. Ik werd direct geholpen. Er werd uitgezocht wat de kosten waren en na mijn akkoord werden de onderdelen direct besteld en ik kon twee uur later weer op pad. Ik ben dan ook zeer tevreden over deze garage.

Zeer tevreden

Dragt, 20-04-2014

 

We zijn zeer tevreden over de garage. Je wordt er vriendelijk geholpen en houden zich aan de afspraken. Ze proberen een minder dure oplossing te vinden maar dit gaat niet ten koste van de kwaliteit. De rekeningen zijn duidelijk.

Autodeal een top deal

Fitch, 10-04-2014

 

Prima prijs- kwaliteitsverhouding, vriendelijke en kundige medewerkers. Denken met je mee om de kosten laag te houden. En, afspraak is afspraak.

Prima garage

Kabouter73, 7-04-2014

 

Al jaren onze garage...altijd prima geholpen... Laatst kwam ik met een rare tik in mijn voorwiel, hebben ze gerepareerd, kosten...nul! Wat een service! Voor een vaste klant!