Google+
Leidseweg 386
2253 JN Voorschoten
071 - 579 02 72
071 - 579 02 72

Schadeherstel

Of het nou om een deukje, krasje, een kapotte ruit of een flinke blikschade gaat, Epskamp Auto Deal heeft de kennis in huis om te taxeren, repareren en de schade met de verzekeringsmaatschappij te regelen. De medewerkers hebben ruime ervaring met het invullen van het schadeformulier en helpen daar graag bij. Epskamp neemt alle zorgen rondom de afhandeling uit handen.

Taxatie

De schade wordt door Epskamp Auto Deal getaxeerd door middel van het Audatex Calculatiesysteem. Daarna wordt contact opgenomen met de verzekeringsmaatschappij. Soms moet een schade-expert langs komen. In overleg wordt dan het definitieve schadebedrag vastgesteld.

 

Reparatie

Van kras tot lak, Epskamp Auto Deal regelt het hele herstelprogramma. Na goedkeuring door de verzekeringsmaatschappij en in overleg met de eigenaar wordt de auto weer als nieuw.

Restylen, spotrepair en ruiten

Bij restylen wordt een klein deukje van binnen uitgedrukt. Zo ontstaat er geen schade aan de lak en is de reparatie minder duur. Kleine krasjes worden weggewerkt met spotrepair, een nieuwe methode om kleine schade professioneel en goedkoop te repareren.  Daarbij wordt de kras of kleine deuk plaatselijk behandeld.

Een putje of sterretje in de ruit? Snel naar Epskamp Auto Deal! Met een speciale harsinjectie wordt het plekje opgevuld zodat de schade niet verder gaat. Is het al te laat, dan regelt Epskamp Auto Deal een hele nieuwe ruit.

 

Meestal geen eigen risico

Na de reparatie komt de rekening. Epskamp geeft altijd vooraf een prijsopgave maar dan is er nog het eigen risico. Epskamp Auto Deal brengt over het algemeen geen eigen risico in rekening. Ook niet bij ruitherstel en vervanging. 

 

 

 

Terug naar boven
Leidseweg 386, 2253 JN Voorschoten
071 - 579 02 72