Google+
Leidseweg 386
2253 JN Voorschoten
071 - 579 02 72
071 - 579 02 72

Over ons

Annet en Driek Epskamp startten in 2003 Epskamp Auto Deal. Driek werkte al jaren in de autowereld maar het ondernemersbloed kolkte en hij wilde voor zichzelf aan de slag.  Aan de Leidseweg in Voorschoten werd een pand gevonden.

In eerste instantie werd alleen gehandeld in gebruikte auto’s, inkoop en verkoop, maar na een paar jaar bleek dat veel autobezitters op zoek waren naar een goede garage voor het onderhoud. In 2007 ging de werkplaats in hetzelfde pand open en inmiddels werken er vijf medewerkers.

Driek Epskamp was als klein jongetje al geïnteresseerd in auto’s of zoals hij zelf zegt ‘in oud ijzer’. Op 15-jarige leeftijd ging  hij de autowereld in, haalde zijn IVA-diploma in Driebergen en werkte bij verschillende autodealers tot hij in 2003, samen met zijn vrouw Annet, zijn eigen garage begon.

Annet Epskamp-Griffioen komt uit een echte Voorschotense ondernemersfamilie in planten. Na een leidinggevende functie bij een groot warenhuis en een baan bij Personeelszaken van een kinderopvang, koos Annet voor de autowereld. Binnen het bedrijf voert zij de volledige administratie.  Het stel werkt elke dag samen. “We vullen elkaar prima aan. Het klopt gewoon”, vinden ze.

Kennis en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Epskamp Auto Deal. Het team is dan ook een perfecte combinatie van deze twee criteria:

Sinds begin 2014 is de bekende Rob Bommezijn aan het team toegevoegd. Rob, net zo’n autogek als de rest van het team, heeft 30 jaar ervaring in de autowereld en met name in Italiaanse merken.  Hij is een bekende in de Leidse regio en weet alles over verkoop, inkoop en onderhoud van auto’s.

Nico Hoek is de nestor van het team, hij werkt sinds 2008 bij Epskamp Auto Deal. Met maar liefst 40 jaar ervaring weet hij voor alles een oplossing. Monteur zijn is zijn lust en zijn leven en hij is helemaal gek van gereedschappen en noviteiten in de autowereld.

De benjamin is Laszlo van Miltenburg. Hij is tweede monteur maar studeert hard aan zijn diploma voor eerste monteur.  Laszlo werkt sinds 2012 bij Epskamp Auto Deal.

De technische ontwikkelingen gaan ook in de autowereld razendsnel en daarom gaan de medewerkers regelmatig op bijscholing. 

Medewerkers

Driek Epskamp

Eigenaar

Annet Epskamp

Mede-eigenaar Administratie

Rob Bommezijn

Bedrijfsleider

Nico Hoek

Monteur

Laszlo van Miltenburg

Monteur

Jelte van der Linden

Monteur APK

Terug naar boven
Leidseweg 386, 2253 JN Voorschoten
071 - 579 02 72